>
Blogger Templates

Tuesday, 20 March 2012

~ENJOY2 RELEASE TENSION~

Assalamualaikum.. hye.. apa khabar kawan2 sume? Sihat? Hari nie tangan nie rajin pulakk nak update blog.. owkey, now, nak cter pasal my lovely roommate.. J td ktorg hangout, nalk release tension la konon’y kn kate’y.. hehe.. seronokk bangat.. pagi td ada exam paper MGT162, semangat punya semangat nak outing dengan mereka seperti yg telah dijanjikan, tepat jam 10.30 dah habis jawab exam.. hihi^^,, ikotkan hati nak je keluar awal,, tapi mengenangkan perasaan malu untuk bangun dan keluar ke pintu dewan peperiksaan, tunggu lg sampai ada seorang student perempuan tu keluar, then apa lg, panggil pengawas yg jaga exam tu nak submit ketas jawapan, then terus menonong keluar dgn perasaan malu yg membuak di hati nie.. hihi^^.. owkey, stop cter pasal exam,, nie nak happy2 cter pasal roommate2 sy yg tersayang, fida(fidot), daya(dayot), n zila(zilot).. hehe.. lepas balik exam je td, masuk bilik, ingatkan mereka dah siap, rupa’y~~ ngee~~ bak kate ibu kesayanganku “menunggu tuan2 puteri” bersiap.. then, lps tu ktorg pown outing~ pergi mana je?? Destinasi pertama.. “kruk3” perut berbunyi, apa lagi melantak mcd la kami.. lapar sgt da kn perut nie.. pastu plan punya plan, ktorg pergi karaoke dekat “DREAMWORLD” Bandar utama segamat,, 3 jam pulakk tu.. waww~ time tu sume lepas habis2 tnsion yg ada smpai cik fidot kte dah kehabisan suara.. ngeh3~ best ssggttt tw3?? Xtw la bler lg dpt outing dgn korg2 sume lg.. L ini maybe last kami hang out same2 untuk se mini.. n harap2 sem depan dpt keluar jalan2 sama2 lg ye.. J owkey, cukup.. pape pown terima kasih sgt2 dekat dot, lot n yot sbb make today is very enjoy day.. J nanti cuti sem lame mst rndu sgt2 dkt korg, sem depan tak tw lagi dpt bersatu lagi ke tidakk.. cehh, ayat! Hehe.. thanks sesangat tw korg sume?? I’ll miss every moment with u all, sygg korg sgt3,, <3 <3 <3.. umur panjang, insyaAllah sem depan kte jumpe lg.. hehe.. sory2, I’m not a writer, so, ayat tah pape je en.. tak taw nak taip ap daa.. rase’y smpai sini je la untuk hari ini.. J jumpa lagi, bye2 n assalamualaikum.. J love u all so much because of ALLAH.. J

daya(dayot), zila(zilot) and fida(fidot).. :p 

yot, lot n dot..

yot, lot n me.. :) 

me n fidot.. :)

fidot pose dgn peace no war dy tu.. hihi ^^

kami2.. love u all..

mate fidot yg ta bole tahan tu.. hahaha

No comments:

Post a Comment

 
Angry Birds -  Help